Новий саундтрек для вашого життя

«Ми руйнуємо задуми і всяку гордість, що повстає проти спізнання Бога, і беремо в полон усякий розум на послух Христові» (ІІ Кор. 10:5).

Ось чудова новина: наш розум зберігає все. І погана новина: наш розум зберігає все. Наш розум не може відрізнити уявне від реального. Він приймає і правду, і брехню.

Ми зберігаємо у своєму розумі різноманітне сміття. І доволі часто саме на цьому смітті ми вибудовуємо свої прагнення та бажання.

Коли ми були дітьми, то батьки говорили до нас, і це було для нас авторитетом. Навіть, коли вони говорили, що з нас нічого не вийде, що ми нічого не доб’ємося від життя, то ми все одно їм вірили.

Нам потрібно, нарешті, змінити саундтрек, котрий звучить у нашому розумі. Замість того, щоби слухати все те, що стоїть на брехні, нам потрібно вслухатися в істину Божого Слова.

«…перемінюйтесь обновленням вашого розуму, щоб ви переконувалися, що то є воля Божа, що добре, що угодне, що досконале» (Рим. 12:2). Нам потрібно змінити своє мислення, своє бачення та уявлення щодо істини.

 Чим більше істини ми будемо приймати, тим більше брехні ми будемо відкидати. І, замість того, щоби просиджувати свій дорогоцінний час перед телевізором, берімося наповнювати свій розум Божим Словом.

Боже Слово говорить, що: ми возлюблені«Бог бо так полюбив світ, що Сина свого Єдинородного дав, щоб кожен, хто вірує в нього, не загинув, а жив життям вічним» (Ів. 3:16); здібні«Бо його Божа сила дала нам усе до життя та побожності, завдяки спізнанню того, хто нас покликав своєю славою та силою!» (ІІ Петр. 1:3); цінні«Хіба п’ять горобців не продаються за два шаги? А ні один з них не забутий у Бога» (Лк. 12:6); прощені«Як далеко схід від заходу, так віддалив він від нас злочинства наші» (Пс. 103:12); корисні«для вдосконалення святих на діло служби, на будування Христового тіла» (Еф. 4:12).

Впустімо Бога у своє життя, щоби Він преобразив його.

Фото ілюстративне, створене:AliceKeyStudio для сайтуPixabay

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *