Що нам слід знати про Боже Благословення

«Від Його повноти прийняли всі ми – благословення за благословенням» (Ів. 1:16).

Кожен із нас чув фразу: «Хай Господь благословить Вас». Проте чи знаємо ми, що, насправді, означають ці слова?

Благословення – це благе слово. У Бога є благі слова для кожного із нас. Святе Письмо розкриває шість істин щодо Божого благословення.

Бог благословляє нас навіть тоді, коли ми цього не заслуговуємо. «Від Його повноти прийняли всі ми – благословення за благословенням» (Ів. 1:16).

Бог благословляє нас, тому що Йому подобається це робити. Це найкраще можуть зрозуміти батьки. Ми любимо піклуватися та благословляти своїх дітей. Так і Бог.  Він говорить: «Я буду радий їм добро чинити і насаджу їх на стало у цій землі, від усього мого серця і від усієї моєї душі» (Єр. 32:41).

Бог обіцяє благословити наше життя, якщо ми будемо слухати Його голосу. Обіцянки Бога та Його благословення не є автоматичними. Вони також мають певні умови. Ми не можемо просто чекати на те, що Бог благословить нас. Спочатку ми маємо виконати ті певні умови, які необхідні для благословень.

Бог благословляє нас на свідчення іншим людям. Бог бажає відкрити Своє благословення, щоби інші могли бачити, який Він добрий та милосердний.

Бог благословляє нас, щоби благословляти інших. Бог не благословляє нас, щоби ми просто залишили собі Його благословення. Бог благословляє нас, щоби ми могли благословляти інших.

Благословення Бога можуть охоплювати декілька поколінь. Бог робить це впродовж всієї Біблії. Так в книзі Буття сказано: «По смерті Авраама благословив Бог Ісаака, його сина…» (Бут. 25:11).

Бог благословляє нас кожної секунди нашого життя. Не забуваймо про це. Він чекає, щоби ми виконали всі умови, щоби отримати щедрі благословення.

Фото ілюстративне, створене:People photo created by jcomp – www.freepik.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *